Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.

hurtigbåtruter, fergeruter, rutetider vy

rutetabeller.net
Hurtigbåtruter for hurtigbåten mellom Tromsø og Harstad, fergeruter for ferger til og fra Bognes, samt rutetider fra NSB.
bodø           fergeruter bognes           hurtigbåt tromsø harstad              hurtigruten rutetider           nordland                      troms               kolumbus            nsb rutetider
_

Rutetabeller for Norge

Her finner du informasjon om bl.a. følgende:

Hurtigbåten mellom Tromsø og Harstad. Les mer om hurtigbåten Tromsø Harstad.

Fra Bognes i Nordland går det ferge til Lødingen og til Skarberget.

Lenker til NSB Rutetider finner du også her.

Skal du reise kollektivt i Rogaland finner du informasjon fra Kolumbus her. Kolumbus er et fylkeskommunalt foretak og har som oppgave å gi et best mulig kollektivtilbud med buss og båt i Rogaland.

Lenger ned på sida finner du lenker til andre rutetabeller for Norge, så som bussruter, fergeruter og hurtigbåtruter.

.

Rutetider for Norge

Selv lange turer med buss kan være både behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land. På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Norge.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere rutetabeller eller lenker til flere rutetabeller for Norge:

. .

Reise

Skal du feriere eller har annen grunn til å reise til/i Norge er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Norge nå og hvordan er været i Norge nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til eller i Norge:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023