Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.

hurtigbåtruter, fergeruter, rutetider vy

rutetabeller.net
Lenker til rutetabeller for fergene Bognes - Lødingen og Bognes - Skarberget.
           fergeruter bognes                              hurtigbåt tromsø harstad                                                                 hurtigruten rutetider               kolumbus            nsb rutetider
_

Bognes - Lødingen og Bognes - Skarberget

Skal du nordover eller sørover langs E6 i Nordland og må krysse Tysfjorden kan du ta ferga mellom Bognes og Skarberget. Fra Bognes går det også ferge til Lødingen sør for Harstad.

Her finner du rutetabell for strekningen Bognes - Skarberget.. Du finner også lenke til rutetider for motsatt strekning, altså Skarberget - Bognes.

Og her finner du fergeruter Lødingen - Bognes og Bognes - Lødingen.

.

Rutetider for Nord-Norge

Selv lange turer med buss kan være både behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land. På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Nord-Norge.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere rutetabeller eller lenker til flere rutetabeller for Nord-Norge:

. .

Reise

Skal du feriere eller har annen grunn til å reise til/i Nord-Norge er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Nord-Norge nå og hvordan er været i Nord-Norge nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til eller i Nord-Norge:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022