Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.

hurtigbåtruter, fergeruter, rutetider vy

rutetabeller.net
Lenke til rutetabell for hurtigbåten mellom Tromsø og Harstad.
bodø           fergeruter bognes           hurtigbåt tromsø harstad              hurtigruten rutetider           nordland                      troms               kolumbus            nsb rutetider
_

Hurtigbåt Tromsø Harstad

Ruten utføres av den til enhver tid gjeldende operatør.

Her finner du rutetabell for hurtigbåten Tromsø - Harstad, se rute nr. 2. Du finner også rutetider for motsatt vei i samme rutetabellen, strekningen Harstad - Tromsø. Hurtigbåten går strekningen Tromsø - Finnsnes - Harstad og har av og til stopp i Brøstadbotn og på Engenes.

Skal du reise mellom Tromsø og Harstad er nok hurtigbåten den foretrukne reisemetoden. Buss er kanskje billigere, men sannsynligvis går det mye lengere tid. Fly kan også benyttes, men da må du, om du reiser kollektivt, sette deg på en buss på Evenes for å komme til Harstad. Tog finnes ikke.

Du finner lenker til andre rutetabeller for Troms lenger ned på siden. Her finner du også mulige relevante lenker dersom du skal reise til eller i Troms.

.

Rutetider for Troms

Selv lange turer med buss kan være både behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land. På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Troms.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere rutetabeller eller lenker til flere rutetabeller for Troms:

. .

Reise

Skal du feriere eller har annen grunn til å reise til/i Troms er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Troms nå og hvordan er været i Troms nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til eller i Troms:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023