Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.

hurtigbåtruter, fergeruter, rutetider vy

rutetabeller.net
Lenker til rutetider fra Vy, det som var NSB, mao. togruter fra Vy.
           fergeruter bognes                              hurtigbåt tromsø harstad                                                                 hurtigruten rutetider               kolumbus            nsb rutetider
_

NSB Rutetider er nå Vy rutetabeller

På domenet rutetabell.net finner du lenker til rutetider fra det som var NSB, altås Vy, under de forskjellige byer og regioner. Naturlig nok kan du også laste ned rutetabeller fra det som var NSB direkte fra vy.no.

Siden svært mange av togene i Norge har Oslo som start- og stoppsted finner du lenker til andre rutetabeller for Oslo lenger ned på siden. Her finner du også annen relevant reise-relatert informasjon.

På nsb.no kunne en i sin tid lese følgende:

NSBs regiontog og NSBs lokaltog dekker mange av de viktigste ferdselsårene i Norge. Regiontogene er tilpasset reisen gjennom ulike tilbud som KOMFORT (spesielt tilpasset de som vil arbeide underveis), SOVE ( komfortable kupeer med gode madrasser, dyner og puter), FAMILIE (egen avdeling i toget for de som reiser med barn) og MENY (kafe eller kiosk med variert tilbud av mat og drikke). Lokaltogene er tilpasset passasjerer som reiser lokalt, da de har mange seter, god plass, store vinduer, og klimaanlegg. De nyeste lokaltogene er bedre tilpasset funksjonshemmede og har elektronisk informasjonssystem. Toalettet om bord er tilpasset for rullestolbrukere.

Men, som nevnt, nå til dags er det Vy som er navnet, ikke NSB.

.

Rutetider for Oslo

Selv lange turer med buss kan være både behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land. På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Oslo.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere rutetabeller eller lenker til flere rutetabeller for Oslo:

. .

Reise

Skal du feriere eller har annen grunn til å reise til/i Oslo er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Oslo nå og hvordan er været i Oslo nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til eller i Oslo:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022