Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.

hurtigbåtruter, fergeruter, rutetider vy

rutetabeller.net
Lenker til rutetabeller fra Kolumbus.
           fergeruter bognes                              hurtigbåt tromsø harstad                                                                 hurtigruten rutetider               kolumbus            nsb rutetider
_

Rutetabeller Kolumbus, Rogaland Kollektivtrafikk

Skal du reise med buss, båt eller ferje i Rogaland trenger du muligens rutetabeller.

Her finner du rutetabeller fra Kolumbus (velg RUTER oppe i menyen).

I Rogaland finner du byen oljebyen Stavanger. Rogaland er blandt annet kjent for Lysefjorden og Prekestolen.

.

Rutetider for Rogaland

Selv lange turer med buss kan være både behagelige og avslappende. Heldigvis har vi et relativt godt utbygd nettverk av busser som kjører på kryss og tvers i vårt langstrakte land. På dette websteder finner du lenker til noen av busstidene som gjelder i Rogaland.

For mange er det likevel tog som gjelder. Da kan det være greit å få tak i rutetider fra NSB og evnt. andre baneselskaper. Andre igjen kan være avhengig av å få tak i både fergeruter og båtruter, eller en kombinasjon av overstående.

Her finner du flere rutetabeller eller lenker til flere rutetabeller for Rogaland:

. .

Reise

Skal du feriere eller har annen grunn til å reise til/i Rogaland er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Rogaland nå og hvordan er været i Rogaland nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan disse webstedene være av interesse dersom du skal reise til eller i Rogaland:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022